Mediapress Advertising sponsor oficial al WDSF Romanian Open 2014

BUCURESTI - 6 mai 2014

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Social, Sport

Mediapress Advertising este sponsor official al WDSF Romanian Open 2014, competitie de dans sportiv si latin ce se desfasoara in Bucuresti la Sala Rapid in perioada 10-11 mai.

Mediapress Advertising  sponsor oficial al WDSV Romanian Open 2014

Mediapress Advertising sponsor oficial al WDSV Romanian Open 2014

Faptul ca dansul este limbajul ascuns al sufletului m-a determinat sa sponsorizez cea mai importanta competitie de dans sportiv si latino din Romania.

Stelian Barbu, Manager Mediapress Advertising

Prin sustinerea oferita acestei competitii, Mediapress isi exprima dorinta de sustinere a dezvoltarii viitoarei generatii prin activitati non-formale ce ajuta copiii si tinerii sa se dezvolte din punct de vedere fizic, la nivel social si cognitive, dar mai ales isi dezvolta aria emotionala prin bunastare psihica si maturitate.Aceste lucruri reprezinta corolarul beneficiilor pe care acest sport le cultiva.

Revenind la WDSF Romanian Open, este de mentionat faptul ca acest concurs este organizat de Mihai si Elwira Petre, perechea magnifica a dansului sportive din Romania.Aceasta pereche se mandreste cu faptul ca a fost prima pereche romaneasca din top 50 al celor mai buni dansatori sportive, dar si cu faptul ca au fost semifinalisti la Cupa Europeana de 10 Dansuri si semifinalisti la Cupa Mondiala de 10 Dansuri.

Cluburile de dans sportive din FRDS beneficiaza de bilete la Romanian Open 2013 la pretul de doar 30 lei/zi, in loc de pretul integral al biletului de 50 lei/zi.Biletele se pun in vanzare la data de 01.05.2014 si se pot ridica in zielele de joi (08.05.2014) de la studioul Academia de Dans Mihai Petre, situate in Sema Parc ( Splaiul Independentei nr 319 ), cu efectuarea unei rezervari in prealabil.

In cazul in care nu reusiti sa ridicati biletele in perioada premergatoare competitiei, acestea pot fi ridicate si in data de 09.05.2014 de la Sala Rapid, dupa ora 19:00.Inainte de a ridica biletele, sunteti rugati sa ii contactati folosind urmatoarele date de contact :

Persoana de contact – Raluca Ivan

E-mail : ralukivan@yahoo.com

Tel. : 0722.794.445

Inscrierile pentru Romanian Open se fac pana la data de 04.05.2014, dar pentru cei care au ratat perioada de inscriere inca mai este o sansa.Puteti sa va inscrieti in competitie, insa taxa achitata va fi cea majorata de 50 lei/pereche.Inscrierile pe baza de carnete se vor face si vinery 9 Mai 2014, intre orele 20:00 – 23:00 la Sala Rapid.

Pentru detalii in legatura cu programul competiei si alte date, accesati urmatorul link : http://www.dancesport.ro/images/invitatii/invit577-WDSF-Romanian-Open.pdf

Despre Mediapress Advertising

Mediapress Advertising este o companie cu capital integral romanesc avand o experienta de 14 ani in domeniul publicitatii.

Oferim urmatoarele servicii:
- publicare anunturi de mica si mare publicitate in ziarele nationale, locale, si internationale.
- promovare campanii de publicitate pe internet.
- creatie si difuzare spoturi radio-tv nationale si locale.
- full service materiale promotionale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mediapress-advertising/mediapress-advertising-sponsor-oficial-al-wdsf-romanian-open-2014