Primul renaming în Industria Online din România, Ingeri.ro devine acum Minimi (www.minimi.ro)

BUCURESTI - 9 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

În perioada 10 Decembrie 2008 – 10 Februarie 2009 ingeri.ro a trecut printr-un amplu proces de rebranding, care a dus la schimbări semificative atât în zona serviciilor cât şi a denumirii. Ingeri.ro are acum un nou nume: Minimi (www.minimi.ro).

Minimi este unul din cele mai accesate site-uri de Social Networking din România pe segmentul de vârstă 14 -24 de ani. Motivul pentru care s-a ales varianta unui renaming se datorează limitării pe care o impune o denumire precum ingeri.ro.

Ideea de renaming a fost o urmare fireasca a sondajului online realizat în rândul unui număr reprezentativ de utilizatori. Concluziile au arătat că vechiul nume reprezintă un punct de nemulţumire pentru un procent majoritar dintre cei chestionaţi. Cea mai mare parte a utilizatorilor au declarat că sunt reticenţi în a accesa comunitatea datorită conotaţiei religioase a termenului 'îngeri' sau a incompatibilităţii acestuia cu propriul stil. Aşadar, schimbarea numelui a fost soluţia cea mai potrivită pentru a ne putea adresa mai uşor unui număr mai mare de utilizatori pe segmentul de vârstă 14 – 24 de ani.

Despre Mediatic SRL

În momentul de faţă comunitatea Minimi (www.minimi.ro) este formată din peste 80.000 de utilizatori. Aceştia sunt pasionaţi în principal de viaţa mondenă (relaţii, muzică, life style). Sunt mai puţin interesaţi de viaţa profesională şi sunt orientaţi cu precădere spre probleme simple, specifice vârstei: dragoste, prieteni, distracţie.

Alexandru Gugurel

salut@minimi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mediatic-srl/primul-renaming-in-industria-online-din-romania-ingeri-ro-devine-acum-minimi-www-minimi-ro