megamax    

Comunicate de presa si evenimente pe tema megamax

 • megamax

  Bucuresti - 6 June 2013

  Comunicat de Chello Networks

  ... megamax si-a largit emisia de la 6 ore de difuzare in luna noiembrie, la 15 ore incepand cu luna aprilie. Dublat integral in limba romana, megamax aduce pe micile ecrane seriale achiziționate de la ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: copii , televiziune , megamax , program tv

  Vezi toate comunicatele de presa despre megamax

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul megamax.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la megamax. Informatiile despre megamax cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul megamax, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la megamax, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.