Melania Medeleanu    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Melania Medeleanu

 • Melania Medeleanu

  Bucuresti - 11 May 2010

  Comunicat de Salvati Copiii Romania

  ... Melania Medeleanu, Andreea Raicu şi Sanda Nicola le-au vorbit copiilor din programul „A doua şansă” al organizaţiei Salvaţi Copiii România, organizat la Şcoala nr. 26 din Bucureşti, despre importanţa ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Melania Medeleanu

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Melania Medeleanu.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Melania Medeleanu. Informatiile despre Melania Medeleanu cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Melania Medeleanu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Melania Medeleanu, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.