DECO DAYS – EVENIMENT ÎN PREMIERĂ PENTRU INDUSTRIA TEXTILĂ

Cluj - Napoca - 7 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Arhitectura / Design, Afaceri, Industrie

Deco Center , membru Mendola Group, a organizat, în premieră, în 29-30 septembrie 2016, un eveniment inedit de bussiness – Deco Days. Cele două zile au curprins prezentări de bussiness, workshop-uri de specialitate, un Visual Delight Fashion Show, urmat de o seară de cocktail. Cei peste 120 de invitați sunt parteneri și colaboratori ai companiei.

Visual Delight Fashion Show - lansare colectii

Visual Delight Fashion Show - lansare colectii

 Noile colectii toamna/iarna 2016 lansate cu ocazia Deco Days aduc pe piata interna trendurile internationale in materie de textile, perdele si drapeirii si nu numai 

Zoltan Gundisch CEO Deco Center

Deco Center, membru Mendola Group, a organizat, în premieră, în 29-30 septembrie 2016, un eveniment inedit de bussiness – Deco Days. Cele două zile au curprinsprezentări de bussiness, workshop-uri de specialitate, unVisual Delight Fashion Show, urmat de o seară de cocktail. Cei peste 120 de invitați sunt parteneri și colaboratori ai companiei.

Abordare non-conformistă în industria textilă românească: Defilare în rochii create din materiale textile

Trend-urile pentru 2017 și tabloul colecțiilor de perdele și draperii Mendola Fabrics au fost prezentate în cadrul unui spectacol vizual – Visual Delight Fashion Show – care a inovat modalitatea de lansare a colecțiilor toamnă-iarnă în industria textilă de home&deco . Rochiile au fost concepute special din perdele și draperii, sub semnătura Mendola Fabrics, de către designerul vestimentar Zita Pop.

Participanții au luat parte, de asemenea, la prezentări ale unor specialiști în domeniu și au avut prilejul să își împărtășească experiențele și poveștile de succes. A doua zi a evenimentului a continuat prin inaugurarea nouluishowroom Deco Center, situat în localitatea Vlaha.

Deco Center, un brand local cu extindere internațională

Deco Center, membru Mendola Group, este o companie românească, cu capital 100% autohton, care colaborează cu peste 80 de clienți din 23 de țări, precum Bulgaria, Ungaria, Germania, Belgia, Spania, Grecia, Cipru sau Țările Baltice, urmărind să fie în top 3 în regiunea Europei Centrale și de Est. A înregistrat, în 2015, o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro (o creștere de 25% față de 2014). Grupul are, în prezent, 100 de angajați și colaborează, doar în România, cu peste 290 de clienți specializați în perdele, draperii, tapet, mobilier sau decorațiuni interioare.

Am creat conceptul Deco Days cu scopul de a împărtăși experiențe și know-how cu partenerii noștri in industrie. Ne propunem ca evenimentul să se transforme într-o întâlnire de bussiness anuală, deoarece reprezintă o oportunitate fantastică pentru nișa din care facem parte. De asemenea, Deco Days este cel mai important eveniment intern al companiei, pentru lansarea colecțiilor toamnă-iarnă, în timp ce, extern, colecțiile primăvara-vară vor fi lansate în cadrul Heimtextil, de la Frankfurt”, a declarat Zoltán Gündisch, CEO Deco Center și membru în consiliul de conducere al Mandola Group.

Anul acesta, pe lângă fashion show, compania își propune să lanseze website-ul www.mendolafabrics.ro, ca parte a strategiei de comunicare online. Site-ul va fi o platformă de interacțiune brand-client final, oferind  vizitatorului o experiență senzorială personalizată.

Noile colectii lansate la Deco Days sunt deja disponibile in magazinele Nobila Casa, lantul de retail home&deco al grupului Mendola, cat si la parteneri, magazine specializate sau marile lanturi DIY.

Despre MENDOLA fabrics

Deco Center, cel mai mare furnizor de perdele si draperii din Romania, membru al grupului de firme Mendola, este o companie cu o experiență de peste 15 ani în domeniul comercializării țesăturilor pentru perdele și draperii pe piața din România.
S.C. DECO CENTER S.R.L.
Vlaha, nr. 22, jud. Cluj, 407513 Romania
Contact clienti – persoane juridice:
Telefon : +40 264 207296
Email:office@decocenter.ro
Site: www.decocenter.ro