mercada    

Comunicate de presa si evenimente pe tema mercada

 • mercada

  Bucuresti - 7 May 2013

  Comunicat de Danmar computers

  Iata o veste cu adevarat buna pentru posesorii de magazine on-line: ca de obicei inovativi intr-un mod extrem de util, cei de la Danmar Computers au creat doua module noi care va pot ajuta simplu sa creati si sa mentineti o legatura stransa cu cl ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: magazin online , danmar computers , sugarcrm , magento , oscommerce , mercada

  Vezi toate comunicatele de presa despre mercada

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul mercada.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la mercada. Informatiile despre mercada cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mercada, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la mercada, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.