metconf    

Comunicate de presa si evenimente pe tema metconf

 • metconf. “Magia fierului forjat” cu Metconf

  metconf

  Brasov, Brasov - 2 May 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Atunci cand doresti sa inobilezi o cladire, fierul forjat este solutia ideala. O piesa sau chiar un ansamblu din fier forjat este realizat cu multa pricepere si atentie la detalii de catre mesteri, aceasta traditie fiind transmisa din generatie in ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fier forjat , mures , metconf

  Vezi toate comunicatele de presa despre metconf

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul metconf.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la metconf. Informatiile despre metconf cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul metconf, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la metconf, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.