mezoterapie    

Comunicate de presa si evenimente pe tema mezoterapie

 • mezoterapie

  Bucuresti - 22 April 2015

  Comunicat de topgenti.ro

  La clinica Dr. Oana Spanu femeile pot beneficia de cele mai eficiente și sigure metode de reîntinerire facială și corporală cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație. ...     comunicatul de presa

 • mezoterapie

  Bucuresti - 25 February 2009

  Comunicat de Rowe

  ... mezoterapie virtuala. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre mezoterapie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul mezoterapie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la mezoterapie. Informatiile despre mezoterapie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mezoterapie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la mezoterapie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.