Creative X-Fi Sonic Carrier Câştigă Premiul Best of CEDIA 2017

BUCURESTI - 5 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Retail

Sonic Carrier a câştigat în cadrul AVS Forum premiul Best of CEDIA
Juriul a apreciat sunetul cu putere de neegalat, efectele ‘holografice’ şi cinematice.

Creative X-Fi Sonic Carrier

Creative X-Fi Sonic Carrier

Creative Technology Ltd anunţă că revoluţionarul sistem X-Fi® Sonic Carrier™ a gâştigat premiul Best of CEDIA 2017 acordat de AVS Forum.  AVS Forum este cel mai important site dedicat pasionaţilor de Audio-Video.

Sonic Carrier a fost prezentat la CEDIA 2017 în San Diego Convention Centre. Cu această ocazie s-au adunat peste 20.000 de profesionişti din domeniul  tehnologiei pentru case inteligente şi mai mult de 500 expozanţi la cel mai important eveniment din domeniul tehnologiei smart pentru spaţii de locuit. Prezentarea a fost organizată de CEDIA, cea mai importantă autoritate din industria home-technology, aici au fost lansate produse noi,  cele mai noi invenţii şi integrarea acestora în utilarea locuinţelor.

Foarte mulţi au fost pur şi simplu uimiţi de puterea, fidelitatea şi sunetul 3D, profund cinematic  oferit de Sonic Carrier – chiar şi într-un mediu audio dificil cum este spaţiul expoziţional al convenţiei.

Unul dintre participanţii care a trecut pe la standul Creative fără să-şi anunţe prezenţa, a fost Mark Henninger, Senior Editor pentru AVS Forum – un forum la care aderă membrii din comunitatea audio profesională. A fost atât de impresionat de Sonic Carrier încât i-a acordat premiul AVS Forum Best of CEDIA 2017.

 

Iată câteva citate din aprecierea sa asupra Sonic Carrier:

“Dacă m-ar întreba cineva care este cel mai bun soundbar pe care l-am auzit, nu mai am niciun motiv de ezitare. Voi răspunde simplu, ‘Fără nicio îndoială este X-Fi Sonic Carrier de la Creative; ştiţi voi, compania de plăci de sunet pentru PC!’ Este posibil să ridic o sprânceană chiar după ce spun asta, doar pentru efect. Şi sunt sigur că reacţia va fi o expresie nedumerită, dar mă aştept la asta din partea cuiva care nu a experimentat ceea ce a fost din anumite puncte de vedere cea mai impresionantă demonstraţie de psihoacoustică de la eveniment.” 

“Dând dovadă de curaj, Creative mi-a prezentat cum prin procesare SuperWide X-Fi a realizat dintr-un trailer YouTube un sunet suprinzător de profund şi expansiv. Am realizat că efectul a fost atât de bun, încât nu l-aş opri niciodată. Calitatea sunetului-surround holografic produs de Creative X-Fi Sonic Carrier este ceva ce nu am mai auzit înainte de la niciun alt soundbar. A, şi subwoofer-ul. Wow.”

“Aflându-ne într-un centru expoziţional deschis, fără pereţi şi fără tavan, X-Fi Sonic Carrier reuşeşte să creeze o experienţă audio profundă tridimensională. Pe bune. Provoc pe oricine care asistă la o demonstraţie similară să mă contrazică. Am fost copleşit de holograma sonică produsă de acest sistem Creative cu două componente... Îmi place să arunc o privire în viitor, iar chestia asta este fără îndoială futuristică.”

Găsiţi recenzia completă la www.avsforum.com/creative-x-fi-sonic-carrier-soundbar-demo-cedia-2017/

 

“Dacă spunem că suntem surprinşi de câştigarea acestui premiu, atunci suntem modeşti. Suntem cu adevărat onoraţi de faptul că Sonic Carrier a fost apreciat şi a câştigat premiul Best of CEDIA 2017, mai ales că practic toate numele importante din domeniu au fost prezente acolo. Am fost entuziasmaţi când Mark a afirmat că este fără nici un dubiu cel mai bun soundbar pe care l-a auzit. Este ca şi cum am fi câştigat un Oscar la prima prezenţă. În crearea Sonic Carrier au fost investite dragoste şi pasiune din partea noastră, şi abia aşteptăm să aducem această experinţă audio incredibilă în casele tuturor,” a declarat Sim Wong Hoo, CEO Creative şi creatorul the Sonic Carrier.

 

Despre X-Fi Sonic Carrier

Sonic Carrier reprezintă Sunetul Viitorului, acesta este un sistem puternic de divertisment pentru acasă cu Dolby Atmos®, SuperWide X-Fi™ de la Creative (un sistem stereo cu steroizi). Având 17 difuzoare într-o configuraţie de 15.2, şi putere de 1000W RMS, va revoluţiona experienţa audio a utilizatorilor printr-un sunet profund, cinematic, despre care criticii susţin că este incredibil de asemănătoare cu cea dintr-un cinematograf. Sonic Carrier funcţionează direct după despachetare, oferind o soluţie audio puternică, avantajoasă faţă de soluţiile mai complexe, cu mai multe difuzoare şi cabluri în dezordine. Pentru a afla mai multe despre Sonic Carrier, vizitaţi soniccarrier.com.

 

Despre Creative

Creative este un lider mondial în producţia de produse pentru mediul digital de divertisment. Cunoscută pentru plăcile de sunet Sound Blaster®şi pentru primii paşi în revoluţia multimedia, compania Creative este motorul divertismentului digital cu soluţii audio de top care includ boxe wireless de cea mai buna calitate, căşti wireless, amplificatoare puternice pentru audiofili, convertoare audio digitale şi sisteme home-theatre de ultimă generaţie. Azi, Creative reinventează Sound Blaster, agreat de peste 400 milioane de utilizatori, în forma noilor soluţii inovatoare Sound Blaster Roar şi Sound Blaster X7 proiectate pentru noua generaţie interconectată digital, creând o punte între computer, smartphone, şi tabletă.

 

După Sound Blaster, Creative a lansat de asemenea X-Fi Sonic Carrier: un concept complet nou în domeniul audio-video pentru divertisment. Acest centru de putere tehnologică integrează, interconectează şi îmbunătăţeşte o multitudine de tehnologii de ultimă oră şi platforme pentru divertisment, în concluzie personificând Sunetul Viitorului.

# # #

Acest comunicat se referă la produse lansate în Asia Pacific şi S.U.A.. Termenul de disponibilitate este supus modificărilor fără notificare în prealabil, şi poate fi diferit de alte zone geografice în funcţie de factori specifici şi cerinţe locale.  Creative, logotipul Creative, Sound Blaster, X-Fi, logotipul X-Fi, Sonic Carrier şi SuperWide X-Fi sunt mărci înregistrate sau mărci comerciale ale Creative Technology Ltd în S.U.A. şi/sau alte ţări. Toate drepturile rezervate. Dolby şi Dolby Atmos sunt mărci înregistrate ale Dolby Laboratories. Toate celelalte mărci înregistrate sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.

 

INFORMAŢII CONTACT

MGT Educational, www.mgt.ro

Ciprian Balan

creative@mgt.ro

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99