BENEFICIAZA DE OFERTA SPECIALA !

BUCURESTI - 14 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Dragi Prieteni,
Avem placerea de a va invita sa participati la Body Mind Spirit Festival, care va avea loc in zilele de 26, 27 si 28 martie, 2010, la Sala Palatului, Bucuresti, in zilele de 29 si 30 mai 2010, la teatrul Luceafarul, Iasi si in zilele de 9 si 10 octombrie 2010 la Casa de cultura a studentilor din Cluj.

Festivalul reprezinta o oportunitate de a comunica cu clientii finali interesati de cel mai bun stil de viata.

Evenimentul asigura toate conditiile pentru realizarea de vanzari directe catre vizitatorii festivalului la preturi speciale de expozitie.

Intre alte avantaje oferite de festival se numara: locatii ultracentrale pret uri avantajoase si discounturi in functie de comenzile facute, o multime de oportunitati de a tine conferinte si prezentari, organizarea unor tombole, realizarea unor manifestari artistice deosebite, care atrag un public numeros.

In fiecare an participa peste 200 de expozanti, conferentiari ,cluburi, asociatii etc., in sectiunile de expozanti, workshopuri si manifestari.

MH MEDIA SOLUTION, organizatorul festivalului, va pune la dispozitie o gama diversa de servicii pentru promovarea firmei dumneavoastra:

stand in cadrul festivalului, de 6 mp sau mai mult, in functie de necesitatile de prezentare
sesiune de prezentare, demonstratii, lansari de carti sau produse in cadrul salilor de conferinta
firma dumneavoastra pe site–ul festivalului si in revista Body Mind Spirit Magazine, special tiparita, cu un tiraj de 15.000 de exemplare
pagina personalizata in catalogul festivalului
pagina de reclama in revista BODY MIND SPIRIT MAGAZINE
oferta speciala a firmei dumneavoastra in sectiunea de oferte speciale
banner pe site-ul festivalului
campanii de emailing catre potentialii clienti
reclama pe 100.000 de fluturasi distribuiti cu ocazia festivalului
reclama pe biletul de intrare la festival care se descarca gratuit de pe site-ul festivalului
postare pe portalul body mind spirit

Daca achitati participarea la Body Mind Spirit Festival pana pe data de 31 ianuarie 2010 aveti garantat un discount de 10 %.

Ne-ar face placere sa va vedem printre vizitatorii sau participantii la Body Mind Spirit Festival 2010.

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

Festivalul este cel mai mare eveniment de dezvoltare personala din Romania si este destinat tuturor oamenilor interesati de cel mai bun stil de viata.
Body Mind Spirit Festival este un loc original pentru toti furnizorii de produse si servicii pentru a-si promova firma, a-si dezvolta si consolida afacerea, pentru vanzari directe, pe de o parte, iar pe de alta parte o sursa bogata de produse, servicii, informatii precum si un loc minunat de petrecere a timpului liber, pentru vizitatori.

Florin Chirca
0724.388.467
florin.chirca@gmail.com
florin.chirca@mhmedia.ro