BODY MIND SPIRIT FESTIVAL IASI

Locul desfasurarii: Teatrul Luceafarul

Organizator: MH MEDIA SOLUTION SRL

După succesul ediţiei din Bucureşti, Festivalul Body Mind Spirit se va reedita in ultimul weekend din Mai, la Iaşi. Festivalul promovează o viață echilibrată pe toate planurile: trup minte si suflet, iar pentru a asigura acest țel organizatorii au structurat Festivalul pe trei planuri principale: expoziție cu vânzare de produse, seminarii de dezvoltare personală și manifestări artistice și sportive.
În cadrul seminariilor gratuite ce se desfasoară pe tot parcursul expoziției, alternativ cu manifestarile artistice, își vor expune temele personalități din domeniu, precum Ana Pricop, Aritia Poenaru, George Pascal, Steluta Tudose, Cristian Pompei, Iuri Floroiu, Contele Incappucciato, Costica Dorneanu, Cristina Stroiny, astrolog Minerva, terapeut Corina Turliuc
Ca și la ediţia din Bucuresti, expoziția cu vânzare include firme de top, care vă vor întâmpina cu oferte speciale, demonstrații, servicii si produse la ofertă. Veți găsi produse naturiste, produse eco si bio, suplimente nutritive, cosmetice, parfumuri, articole de îngrijire personală, tratamente faciale şi corporale, estetică, wellness şi spa, masaj, medicină naturistă, produse naturiste, suplimente nutritive, aparatură pentru sănătate, bijuterii, cristale, pietre semipreţioase, ornamente exotice, decoraţiuni interioare, articole sportive, educaţie – dvd-uri, cursuri, cărţi şi reviste.
Toate aceste activităţi au rolul de a construi un cadru deosebit, ale cărui caracteristici reflectă valorile susţinute de către acest festival: sănătatea, armonia, împlinirea mentală şi spirituală, un mod de viaţă echilibrat sub toate aspectele. Aşteptăm cu drag publicul nou din Iaşi şi împrejurimi pentru a se bucura de atmosfera unică prezentă la fiecare ediţie a Festivalului Body Mind Spirit. O experienţă plină de natural, de sănătos, de informaţii utile şi de voie bună.

Daniela Cristea
021.411.73.95
0726.10.33.57

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente. Experienta si calificarea MH Media Solution a determinat reteaua internationala Inter Direct sa ne confere, in 2005, privilegiul de a fi singurii membri din Romania ai prestigioasei asociatii internationale de marketing direct din lume.

Incepand din anul 2005 MH Media Solution organizeaza in fiecare an seminarul international de marketing direct THE BIG PICTURE. Iar incepand de anul acesta MH Media Solution a demarat inca un eveniment unic in care veti intalni produse si servicii din domeniul sanatatii si frumusetii, atat de necesare omului contemporan.

Participare: Intrare libera