CONFIDENCE CAMP - CINE SUNT EU ?

BUCURESTI - 29 iulie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

In ceea ce te priveste, tu esti expertul !

Probabil ca de mai multe ori , in viata, cand nu stiai ce sa faci, ai primit urmatorul sfat: “Asculta sfatul expertilor, ei stiu cel mai bine”.
Numai ca nu in toate cazurile, acest sfat te va ajuta. De ce ?

Deoarece expertii studiaza tot ce se poate studia intr-un domeniu si apoi vin cu solutia pentru problema pe care o ridici tu. Dar s-ar putea ca ceea ce-ti recomanda ei, pentru ca in cazul lor a functionat, sa nu fie valabil pentru tine. Chiar daca teoretic ei stiu mai multe lucruri, tu stii cel mai bine ( sau ai potentialul de a sti cel mai bine ) ce va functiona pentru tine.

In ceea ce te priveste, tu esti expertul !Cei mai multi dintre noi nu am considerat niciodata ca suntem experti. Si , daca vrei sa devii cel mai bun expert in privinţa ta, unul dintre cele mai utile lucruri pe care le poţi face este sa începi sa stabileşti o legătura cu sentimentele tale interioare si cu geniul tău.

Acest lucru poate fi invatat iar CONFIDENCE CAMP este un loc unde poţi face asta foarte bine.Tot ce-ti ramane este sa ne contactezi pentru a-ti rezerva un loc in aceasta tabăra.

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

6 – 11 septembrie 2009 – Cine sunt eu? (tabara de autocunoastere si dezvoltare personala)
Daniela Cristea
021.411.73.95
0726.10.33.57
daniela.cristea@confidencecamp.ro