CONFIDENCE CAMP - CINE SUNT EU ?

BUCURESTI - 1 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Tabara de autocunoastere si dezvoltare personala

Increderea in sine este un atu indispensabil in fata incercarilor si dificultatilor cotidiene, intr-o societate in care inving cei combativi. Ea iti ofera un sentiment de siguranta interioara, indispensabil pentru a reusi si a te simti bine.
Cand iti lipseste increderea in tine, te gandesti ca esti supus unei realitati care te depaseste si careia nu i te poti sustrage. Daca nu este usor de modificat realitatea, in schimb poti incerca sa-ti transformi propria perceptie asupra realitatii. Pentru asta trebuie sa-ti dai ragazul de a-ti observa gandurile, reactiile, credintele, dorintele, opiniile, convingerile,judecatile.
Pentru a reusi sa te intelegi trebuie sa treci printr-o faza sistematica de auto-observare. Astfel vei descoperi si comorile imense care iti apartin in exclusivitate : inteligenta, creativitate, o buna comunicare etc.

Caracterizarea taberei: o “calatorie” ce presupune descoperiri despre tine si potentialul tau, utilizand diverse abordari create de psihologi de renume international;

Cui se adreseaza acest program: tuturor celor care sunt interesati sa se cunoasca, sa se descopere, sa se simta mai bine cu ei insisi si sa aiba relatii mai bune cu cei din jurul lor.
Ce veti invata:
• Concepte si tehnici pentru autocunoastere si dezvoltare personala
Ce vei obtine: explorare si acces in zone nebanuite utilizand tehnici de psihodrama, terapie Gestalt, psihologie transpersonala

„Autocunoasterea este cheia care deschide usa de aur a libertatii” – George Washington Carver

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

6 – 11 septembrie 2009 Moeciu de Jos, Bran - Brasov
Daniela Cristea
021.411.73.95
0726.10.33.57
daniela.cristea@confidencecamp.ro