Lansare Newsletter

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: MH Media Solution

MH Media Solution, singura agentie de marketing direct din Romania afiliata la reteaua InterDirect lanseaza in aceasta dupa amiaza newsletterul bilunar.

In cadrul acestui newsletter poti fi citite materiale care prezinta starea actuala a marketingului direct precum si materiale care descriu campanii de mare succes realizate cu socturi minime.

Abonamentele se pot face pe pagina web: www.mhmedia.ro fie trimitand un email la adresa:

cornel.ologeanu@mhmedia.ro

Cornel Ologeanu

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente. Experienta si calificarea MH Media Solution a determinat reteaua internationala Inter Direct sa ne confere, in 2005, privilegiul de a fi singurii membri din Romania ai prestigioasei asociatii internationale de marketing direct din lume.

Incepand din anul 2005 MH Media Solution organizeaza in fiecare an seminarul international de marketing direct THE BIG PICTURE. Iar incepand de anul acesta MH Media Solution a demarat inca un eveniment unic in care veti intalni produse si servicii din domeniul sanatatii si frumusetii, atat de necesare omului contemporan.

Participare: Intrare libera