Let’s connect people for the Body Mind & Spirit Festival!

BUCURESTI - 15 decembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cu ocazia implinirii a 4 primaveri, the Body Mind & Spirit Festival isi invita la aniversare toti prietenii, in Bucuresti, intre 26-28 martie 2010, la Sala Palatului. Insa pentru ca editia de anul acesta sa fie mai plina de viata decat oricare alta, festivalul are nevoie de vestitori care sa raspandeasca informatiile catre cei care asteapta cu nerabdare evenimentul.

De aceea, in calitate de organizatori ai evenimentului, va invitam sa deveniti parteneri media pentru the Body Mind & Spirit Festival.

Lansat in 2007, the Body Mind & Spirit Festival se pregateste pentru a IV-a editie ce va avea loc intre 26-28 martie 2010 in Bucuresti. Pe parcursul evolutiei sale, evenimentul s-a afirmat a fi cel mai atractiv festival de dezvoltare personala din tara, beneficiind de un numar din ce in ce mai mare de vizitatori – de la 7.000 la prima editie, pana la 15.000 la cea de a treia. Este cel mai de success eveniment de acest fel, iar acest lucru se datoreaza faptului ca o fost conceput ca un festival interactiv si complex, plin de vitalitate, in cadrul caruia se reunesc obiecte si activitati diversificate, de la produse de ingrijire personala la carti sau training-uri si workshop-uri.

Suntem convinsi ca printr-o comunicare mediatica intensa festivalul isi va amplifica dimeniunea. Cei interesati sa incheie parteneriate media sunt rugati san e contacteze la datele de mai jos.

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

Mihaela Popa,

mihaela.popa@mhmedia.ro

www.bodymindspiritfestival.ro