“The Big Picture” – publicitate à la Gary Scheiner

BUCURESTI - 9 octombrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Probabil ca oricine a auzit de Muntii Stancosi din America de Nord. Insa cine stia ca localnicii, mai exact cei din Eagle – Idaho sunt niste adevarati gurmanzi cand vine vorba de … fudulii de taur. Ce are asta de a face cu publicitatea de mare clasa ? Pana la Gary Scheiner, probabil ca nimic.

“The Big Picture” – publicitate à la Gary Scheiner

Insa, oamenii din acea localitate au apelat la Gary pentru a-i ajuta sa stranga bani pentru departamentul de pompieri voluntari. Desigur, ca prin alte parti, Gary ar fi organizat niste evenimente selecte la care distinsii donatori ar fi putut degusta stridii, homari, caviar si sampanie frantuzeasca. In cazul celor din Eagle – Idaho o asemenea strategie ar fi condus la esec iar problema nu ar fi fost rezolvata. Totusi, nu trebuie sa credem ca muntenilor americani nu le place sa petreaca. Difera doar … modalitatile.
Formula de succes a fost organizarea, in anul 2005, a unui festival local la care fuduliile de taur au fost la mare pret, devenind adevarate stridii ale Muntilor Stancosi. Chiar asa s-au numit campania si festivalul organizate de Gary: Rocky Mountain Oyster Feed. Festivalul s-a bucurat de mare succes, iar in anul urmator a fost stabilit un nou record. Ca element de noutate, festivalul a avut si un “purtator de cuvant”, in persoana unui taur, probabil cu o voce mai subtire decat in mod normal.
Campania a fost bineinteles foarte controversata: primarul din Eagle – Idaho a vrut sa anuleze totul, insa localnicii au protestat atat de puternic, incat primarul a trebuit sa se alinieze curentului general. Probabil ca in final s-a distrat si el copios si chiar a savurat delicioasele “stridii”.
Succesul a fost atat de mare, incat biletele de participare la festival s-au vandut cu saptamani in avans, iar donatiile au crescut cu 45% fata de anul anterior.
Din aceasta campanie, cei din Eagle – Idaho au avut numai de castigat, iar Gary Scheiner a fost si el castigator al mai multor prestigioase premii de publicitate: Gold NY Film Festival (Radio, Multi-Media), Best of Show NY Film Festival (Radio), Silver NY ADDY (Radio), Gold Regional ADDY (Radio) si Bronze ECHO (Multi-Media).

Pentru a afla mai multe lucruri despre non-conventional advertising chiar de la Gary Scheiner, participati la evenimentul “The Big Picture”, anul acesta, in datele de 1 si 2 noiembrie, la World Trade Center Bucuresti.

Nu ratati aceasta oportunitate, este o ocazie unica !

www.thebigpicture.ro

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente.
daniela.cristea@mhmedia.ro

info@thebigpicture.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mh-media-solution/the-big-picture-publicitate-a-la-gary-scheiner