MicroStrategy    

Comunicate de presa si evenimente pe tema MicroStrategy

 • MicroStrategy. MicroStrategy şi SPSS anunţă o alianţă strategică

  MicroStrategy

  Bucuresti - 27 March 2006

  Comunicat de new media Agency

  Cele două companii îşi unesc eforturile pentru a aduce împreună soluţiile de Business Intelligence şi de analiză predictivă ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre MicroStrategy

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul MicroStrategy.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la MicroStrategy. Informatiile despre MicroStrategy cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul MicroStrategy, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la MicroStrategy, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.