Poze Midocar

 • Midocar şi Speed Promotion te răcoresc în drum spre mare

  Poza: Midocar şi Speed Promotion te răcoresc în drum spre mare

 • Godmother a furnizat indiciile pentru dezlegarea misterului Midocar Vitan

  Poza: Godmother a furnizat indiciile pentru dezlegarea misterului Midocar Vitan

 • Midocar a încheiat un parteneriat de imagine cu domnul Horia Brenciu

  Poza: Midocar a încheiat un parteneriat de imagine cu domnul Horia Brenciu

 • Vânzările de flote au contribuit la depăşirea cifrelor de vânzări estimate de Midocar pentru modelele Volkswagen în 2007.

  Poza: Vânzările de flote au contribuit la depăşirea cifrelor de vânzări estimate de Midocar pentru modelele Volkswagen în 2007.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul midocar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la midocar. Pozele pe tema midocar cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul midocar, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la midocar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la midocar.