Poze Milano

 • thecraft LAB prezinta colectia de mobilier de design Foliage - Milano 2012

  Poza: thecraft LAB prezinta colectia de mobilier de design Foliage - Milano 2012

 • Cluster Mobilier Transilvan

  Poza: Cluster Mobilier Transilvan a participat la Salonul de la Milano

 • Delta Studio participa la cea de-a 53a editie a Salonului International de Mobila de la Milano.

  Poza: Delta Studio participa la cea de-a 53a editie a Salonului International de Mobila de la Milano.

 • AdBicy, remorca publicitara de bicicleta produsa in Romania, expusa la targurile internationale Viscom Milano si Viscom Frankfurt

  Poza: AdBicy, remorca publicitara de bicicleta produsa in Romania, expusa la targurile internationale Viscom Milano si Viscom Frankfurt

 • Standul Delta Studio de la I Saloni 2014-un real succes!

  Poza: Standul Delta Studio de la I Saloni 2014-un real succes!

 • Peste 2000 de apartamente romanesti se vor vinde la Fiera Immobiliare la Milano

  Poza: Peste 2000 de apartamente romanesti se vor vinde la Fiera Immobiliare la Milano

 • Ninge cu bilete gratis la eSKY.ro

  Poza: Ninge cu bilete gratis pe eSKY.ro

 • CULOARE SI STIL ITALIAN IN CONCEPTIA COMPAGNIA DEL COLORE - SEMINAR DE INSTRUIRE PENTRU STILISTI SI COAFORI, SUSTINUT DE HAIRSTYLIST - UL MASSIMO PRADELLA, ITALIA (PROFESOR LA ACADEMIA DE ARTA DIN MILANO)

  Poza: CULOARE SI STIL ITALIAN IN CONCEPTIA COMPAGNIA DEL COLORE - SEMINAR DE INSTRUIRE PENTRU STILISTI SI COAFORI, SUSTINUT DE HAIRSTYLIST - UL MASSIMO PRADELLA, ITALIA (PROFESOR LA ACADEMIA DE ARTA DIN MILANO)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul milano.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la milano. Pozele pe tema milano cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul milano, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la milano, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la milano.