Millennium IT a lansat divizia de business a companiei.

BUCURESTI - 3 noiembrie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Millennium IT a lansat divizia de servicii şi soluţii integrate de comunicaţii dedicate exclusiv mediului de afaceri. Prin aceasta nouă componentă, Millennium IT îşi propune să devină unul dintre principalii furnizorii de servicii şi soluţii IT din România.

Dezvoltarea comunicaţiilor şi a reţelelor de date oferă companiilor mijloace sporite de a-şi crea avantaje comerciale, prin posibilitatea de a-şi desfăşura activitatea oriunde şi oricând.

Millennium IT oferă servicii şi soluţii integrate IT care deservesc toate tipurile de companii existente, de la micro-întreprinderi, la IMM-uri şi multinaţionale, fiind adaptate constant cerinţelor de piaţă. Gama de servicii include soluţii de telefonie VoIP, comunicaţii de date şi acces la Internet, soluţii IP VPN şi MPLS, soluţii dedicate audio/video-conferinţă, servicii online şi externalizare IT.

Millennium IT a dezvoltat şi implementat 3 tipuri de abonamente standard, care asigură disponibilitatea elementelor de comunicaţii absolut necesare pentru funcţionarea şi dezvoltarea unei afaceri, ele corespunzând nevoilor generale ale companiei, indiferent de dimensiunile acesteia.

Despre Millennium IT

Sub brandul MITnet, este prezentă pe piaţa de furnizare a serviciilor de acces la Internet pentru clienţii rezidenţiali din 2006, fiind considerat unul dintre cei mai stabili prestatori de servicii în domeniul comunicaţiilor din Bucureşti.

Millennium IT este membră în Asociaţia Internet Service Provederilor (ANISP) şi InterLAN, fiind partener ESET NOD32 pe segmentul de clienţi rezidenţiali. In 2010, Millennium IT a devenit LIR, fiind autorizată să aloce adrese IPv4, IPv6 şi AS Number la nivel naţional.

Millennium IT se implică activ în programele sociale sau ecologice din România, fiind partener în două proiecte importante sigur.info şi Let’s do it Romania.

business [at] mitnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/millennium-it/millennium-it-a-lansat-divizia-de-business-a-companiei-1