Revelion la Hotel Minerva

BUCURESTI - 9 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Situat in centrul Bucurestiului, intre Piata Romana si Piata Victoriei, Hotel Minerva se bucura de o locatie de top la doar cativa pasi de toate atractiile turistice si culturale ale acestuia si de cele mai mari centre de afaceri si comerciale.

Aflat in vecinatatea retelei de transport public (metrou, autobuze, troleibuze, gara, autogara, express-uri cu linie directa spre Aeroporturi), Hotelul Minerva va ofera acces facil spre toate zonele majore de interes din Bucuresti si din tara, indiferent ca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau cu scop turistic.

Camerele hotelului, mobilate in stil clasic sau modern, va invita sa va simtiti confortabil, fiind dotate cu toate facilitatile de care aveti nevoie: minibar, seif, cablu TV/, telefon direct (cu linie nationala si internationala), aer conditionat cu reglare individuala, conexiune internet wireless , uscator in baie, sistem de acces electronic pe baza de cartela.

Diversitatea de preparate culinare servite in restaurantul hotelului, varietatea de cocktail-uri alcoolice si nonalcoolice, facilitatile de relaxare si recreere, precum si serviciile excelente oferite de personalul amabil al hotelului, va vor face sederea la Hotel Minerva de neuitat.

Revelion la Hotel Minerva

Va asteptam sa intampinam impreuna anul cel nou!!!!

Hotel Minerva va invita pentru petrecerea de Revelion in Himalaya Ballroom

La un pret atractiv, 120 euro de persoana (TVA inclus), si discount-uri cuprinse intre 5% si 15% pentru grupuri, Himalaya Ballroom este locul perfect pentru petrecerea dintre ani.

Festivitatile sunt programate sa inceapa la ora 21:30 si vor continua pana in zorii primei zile a anului 2016.

Mai multe nume din showbiz-ul romanesc vor intretine atmosfera cu muzica live pe toata durata serii.

Orchestra  dirijata de maestrul Ion Cercel va deschide festivitatile cu muzica “Café Concert”, fiind urmat de  cantareata de muzica populara Marioara Man-Gheorghe.

Dupa numaratoarea de la miezul noptii si toastul  cu sampanie, Noul An, Georgeta Tila, Elena Cristina Ursuleanu si orchestra condusa de maestrul Ion Cercel va vor tine pe ringul de dans pana dimineata, cu hit-uri din repertoriul romanesc sau international si muzica de petrecere .

Cina festiva cuprinde specialitati din bucataria internationala si romaneasca. Somon regal cu branza si menta, cruton crocant cu creveti Black tiger, rulada de piept de curcan cu legume, minion de vita cu sos maitre d’hotel, piept de rata cu dulceata de ceapa rosie, sunt doar cateva din delicatesele care vor fi pregatite sub atenta supraveghere a doi renumiti bucatari sefi.

Preparatele culinare vor fi acompaniate de bauturi in regim “Open Bar”.

Cazare la preturi speciale pentru participantii la Revelion

Participantii la petrecerea de Revelion vor beneficia de tarife preferentiale pentru cazare,  incepand cu 60 euro pe noapte, camera dubla (mic dejun si toate taxele incluse). Tariful include si acces nelimitat la toate facilitatile noului centru SPA  (sauna uscata, sauna umeda, Jacuzzi, sala fitness,  sala cardio si de forta). Contra cost, oaspetii nostri pot beneficia si de serivicii de masaj.

Taguri: petrecerehotelrevelion
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/minerva-92/revelion-la-hotel-minerva