Poze Minister

  • Deschiderea lucrarilor Forumului ONG-2014, organizat la initiativa Asociatiei CENTRAS, in parteneriat cu Fundatia Dignitas si Ministerul Muncii, in prezenta reprezentantilor de la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ministerul Fondurilor Europene, Ministrul delegat pentru Dialog Social, Cabinetul Primlui Ministru si a doamnei Anne-Marie Chavanon – Preşedinte al Comisiei Democraţie, Coeziune socială şi Provocări Mondiale – Consiliul Europei

    Poza: Apelul organizatiilor societatii civile catre Guvernul Romaniei adoptat la finalul Forumului National ONG-2014

  • Întâlnire informală a mediului de afaceri din domeniul transporturilor rutiere  cu domnul deputat Lucian ȘOVA, membru în Comisia de industrii și servicii  din Parlamentul României.

    Poza: Întâlnire informală a mediului de afaceri din domeniul transporturilor rutiere cu domnul deputat Lucian ȘOVA, membru în Comisia de industrii și servicii din Parlamentul României.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul minister.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la minister. Pozele pe tema minister cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul minister, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la minister, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la minister.