Comunicate de presa pe tema minora

  • minora

    Bucuresti - 5 August 2010

    Comunicat de Muzeul National de Geologie

    Referitor la furtuna geomagnetica inregistrata ieri, reprezentantii Observatorului Geomagnetic Surlari din cadrul Institutului Geologic al Romaniei fac urmatoarele precizari:„Eruptia cromosferica din 3 august, o eruptie de clasa C2 (medie), a impr ...   Citeste comunicatul

Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul minora.

Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la minora. Informatiile despre minoracuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul minora, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la minora va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.