Poze Mioara Predescu

 • DESIGNER STORE & DENIS PREDESCU te invita la prezentarea unei colectii inedite de rochii de club

  Poza: DESIGNER STORE & DENIS PREDESCU te invita la prezentarea unei colectii inedite de rochii de club

 • Viaţă pentru Mioara

  Poza: Viaţă pentru Mioara

 • Conducere noua pentru Romanian International Bank S.A.

  Poza: Conducere noua pentru Romanian International Bank S.A.

 • Culoare pentru suflet, pictura realizata de bursierii Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei in cadrul programului

  Poza: „Culoare pentru suflet”, un proiect al bursierilor „Tinere Talente”, transforma viata copiilor internati la Spitalul Matei Bals

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul mioara predescu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la mioara predescu. Pozele pe tema mioara predescu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mioara predescu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la mioara predescu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la mioara predescu.