Mirunette International Education a dat startul la inscrierile in tabara internationala de ski si snowboard de la Verbier, Elvetia

BUCURESTI - 13 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Sport, Cursuri

Pentru al 5-lea an consecutiv, Mirunette International Education organizeaza tabara de ski sau snowboard din Elvetia in statiunea Verbier, profitand de spectaculoasele partii alpine. Tabara se adreseza copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Programul taberei se remarca printr-un mix excelent de nationalitati si prin orele petrecute pe partie sub indrumarea unor monitori profesionisti de ski sau snowboard.

Tabara internationala de ski Mirunette - Verbier, Elvetia

Deja mi-e dor de Verbier si de toti... A fost o experienta minunata, cum au fost si celelate tabere Mirunette. Mi-a placut atmosfera si compania tuturor celor din jur! Sper sa ne revedem curand. Cu mult drag!

Alexia B. - Tabara de ski si snowboard Verbier, Elvetia 2016

Tabara de ski si snowboard Mirunette este modalitatea perfecta de a imbina sporturile de iarna cu distractia si cursurile de limba straina!

Avantajele taberei de ski si snowboard Mirunette:

In tabara de ski sau snowboard Mirunette copiii invata la nivel de incepator sau isi perfectioneaza miscarile si tehnicile specifice sportivilor aflati la nivel intermediar sau avansat; toate acestea cu ajutorul instructorilor calificati. Domeniul schiabil include 450 km de partii excelent intretinute, cu mai multe grade de dificultate. Copiii vor fi cazati intr-o statiune alpina de lux din Europa, unde se pot delecta cu un savuros fondue si dar si cu priveliștea de la 3330 m altitudine. De acolo vor putea vedea și vârful Matterhorn, cel care apare pe ciocolata Toblerone? Programul taberei este foarte bine structurat si variat. Ziua va incepe un mic dejun continental delicios, iar prânzul se ia la înălțime, la cabanele de pe munte. Una dintre zile este rezervată unui BBQ festiv, îndrăgit de absolut toată lumea! Dupa revenirea la cabana, copiii primesc o ciocolata calda si participa la activitatile apres-ski: inot, jacuzzi, patinaj, ice-hockey, squash, jocuri de sala sau plimbari in oras. Cina va fi urmata de activitatile de seara: jocuri de cabana, concursuri, disco night sau plimbare cu torte! Participantii la tabara pot alege de asemenea si unul din cursurile de limba engleza, franceza, spaniola sau germana coordonate de profesori acreditati. Exista posibilitatea de o pauza de la ski pentru o zi, alegand excursia de o zi intreaga in care se pot vizita orase ca Lausanne (inclusiv fabrica de ciocolata Cailler), Geneva, Berna, Gruyere, Montreux sau Vevey

Inscrierile au inceput deja, iar locurile sunt limitate! Pentru mai multe informatii si inscrieri, vizitati aici pagina taberei internationale de ski sau snowboard Mirunette.

Despre Mirunette International Education

Mirunette International Education, companie specializata in organizarea de tabere internationale , a fost infiintata in anul 2004, in prezent fiind agent in Romania pentru peste 50 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.

Experienta de peste 12 ani si profesionalismul echipei Mirunette International Education reprezinta cea mai buna carte de vizita. De-a lungul anilor, mai mult de 6000 de copii au participat in tabere internationale Mirunette, feedback-ul acestora fiind pozitiv de fiecare data.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale Mirunette.

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette International Education, companie specializata in organizarea de tabere internationale, a fost infiintata in anul 2004, in prezent fiind agent in Romania pentru peste 50 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.
Experienta de 10 ani si profesionalismul echipei Mirunette International Education e cea mai buna carte de vizita

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mirunette-international-education/mirunette-international-education-a-dat-startul-la-inscrierile-in-tabara-internationala-de-ski-si-snowboard-de-la-verbier-elvetia