Poze Mituri

 • Segmentul celor de pana in 40 de ani reprezinta majoritatea dintre cei ce considera in mod eronat ca tratamentele alternative au aceasi eficacitate cu mijloacele standard utilizate in terapia cancerului

  Poza: Concluziile sondajului VoceaPacientului: Mituri despre cancer

 • https://www.suplimente-sport.ro/

  Poza: Cele mai frecvente mituri despre suplimentele alimentare

 • mituri despre fumat

  Poza: Concluziile sondajului VoceaPacientului: ‚Mituri despre bolile respiratorii’

 • Ziua mondiala de combatere a violentei domestice

  Poza: Concluziile sondajului VoceaPacientului.ro: ‚Mituri despre violenta'

 • serviciu botox - www.elegance-clinic.ro

  Poza: Mituri false despre botox se discuta la elegance-clinic.ro

 • TigaraElectronica-Nr1

  Poza: Tigara electronica Nr 1: 6 mituri false despre tigari electronice

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul mituri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la mituri. Pozele pe tema mituri cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mituri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la mituri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la mituri.