Mix de comunicare sau promotional

Definitie Mix de comunicare sau promotional

Ansamblu de mijloace promotionale folosit de firma in cadrul strategiei promotionale: publicitate, promovarea vanzarilor, marketing direct, relatii publice s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Mix de comunicare sau promotional? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Mix de comunicare sau promotional.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Mix de comunicare sau promotional. Definitiile termenilor despre Mix de comunicare sau promotional cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Mix de comunicare sau promotional, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Mix de comunicare sau promotional.