Primăvara îţi aduce arome clasice de espresso la Starbucks

BUCURESTI - 9 martie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Primăvara începe energic la Starbucks cu arome clasice de espresso care îţi vor dezvălui o tradiţie bogată în pregătirea celei mai bune cafele încă din 1971. Descoperă cum pasiunea pentru cafea poate transforma fiecare ceaşcă într-o experienţă unică şi încearcă băuturile clasice pe bază de espresso Cappuccino, Caffè Latte, Caramel Macchiato şi Doppio Espresso, dar şi cea mai cunoscută şi căutată cafea boabe Starbucks™ House Blend. Toate aceste delicii ale primăverii te aşteaptă la Starbucks până la sfârşitul lunii aprilie.

Băutură definitorie pentru Starbucks® şi preferata consumatorilor din întreaga lume, Caramel Macchiato te îmbie printr-un amestec cremos din sirop de vanilie şi lapte cald, îmbogăţit cu espresso Starbucks® intens, acoperit cu spumă catifelată şi ornat cu sos de caramel într-un model specific.

Cadoul perfect pentru iubitorii de cafea, House Blend este un amestec de cafele tonice şi echilibrate, de consistenţă medie şi cu arome delicate, specifice regiunii Americii Latine. Datorită caracterului său bine definit, Starbucks™ House Blend este o cafea pe care o poţi bea în orice moment al zilei. Ea îţi va transmite cel mai bine povestea Starbucks, ducându-te în prima cafenea din Pike Place Market, în Seattle-ul anului 1971.

Starbucks, denumită astfel după căpitanul secund din Moby Dick al lui Herman Melvill, este acum lider mondial în comercializarea şi prăjirea cafelei, dar şi o marcă de cafea de renume, cu milioane de clienţi ce vizitează săptămânal cafenelele din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, America Latină şi Coasta Pacifică. Starbucks îşi creează CD-uri cu compilaţii personalizate şi inscripţionează albume întregi dintr-o vastă colecţie digitală de piese muzicale.

Starbucks oferă iubitorilor de cafea o gamă selectă de cafea adusă din întreaga lume: cei care cumpără cafea merg personal în regiunile producătoare de cafea din America Latină, Africa/Ţările Arabe şi Asia/Pacific pentru a alege boabele arabica de cea mai bună calitate. Odată ce aceste boabe de calitate ajung la una dintre cele patru linii proprii de prăjire a cafelei, profesioniştii Starbucks se dedică artei de a crea Starbucks Roast™. Culoarea specifică a cafelei prăjite după reţeta Starbucks este rezultatul cumulat al muncii depuse de o serie de experţi, cunoscători ai cafelei, ce găsesc echilibrul între toate savorile ei.

Astfel, în băuturile clasice Starbucks Cappuccino, Caffè Latte, Caramel Macchiato şi Doppio Espresso vei regăsi gustul istoriei şi al lungului drum al bobului de cafea, din arbore până în cana ta.

Cele şase cafenele Starbucks îţi stau la dispoziţie în Bucureşti (America House Piaţa Victoriei, Liberty Center, Bucureşti Mall, Plaza Mall, Baneasa Shopping City) şi Cluj-Napoca (Iulius Mall).

Despre Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants

Despre Starbucks

Începând cu 1971, Starbucks Coffee Company s-a dedicat achiziţiei etice şi prăjirii cafelei arabica de cea mai înaltă calitate din întreaga lume. Astăzi, având cafenele în toată lumea, Starbucks este lider mondial în prăjirea cafelei şi vânzarea cu amănuntul. Prin hotarârea fermă de a promova excelenţa în domeniu, şi pe baza principiilor sale fundamentale, compania aduce la viaţă unica Experienţă Starbucks pentru fiecare client în parte, prin fiecare ceaşcă de cafea servită. Pentru a împărtăşi această experienţă, accesaţi www.starbucks.com şi www.starbucksromania.ro.

Mihaela Constantinescu
Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants
021-335 55 70
mihaela.constantinescu@mmdcee.com