mobifort    

Comunicate de presa si evenimente pe tema mobifort

 • mobifort. Pare o piesa de mobilier obisnuita…

  mobifort

  Bucuresti - 17 December 2013

  Comunicat de Rezistenta Online SRL-D

  … dar de fapt este un birou de protectie in caz de cutremur ce rezista la o greutate de 20 de tone, echivalentul greutatii pe metru patrat a 15 plansee de beton armat suprapuse. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: birou protectie cutremur , rezistenta online , mobifort

  Vezi toate comunicatele de presa despre mobifort

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul mobifort.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la mobifort. Informatiile despre mobifort cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mobifort, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la mobifort, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.