moblier    

Comunicate de presa si evenimente pe tema moblier

 • moblier. Cluster Mobilier Transilvan

  moblier

  Bucuresti - 25 March 2015

  Comunicat de RAM IT ONLINE SRL

  Cluster Mobilier Transilvan participa intre 26-29 martie 2015 la prima editie a Mobila Expo, un targ de mobilier dedicat publicului larg, gazduit de Centrul Expozitional Romexpo. Vizitatorii sunt asteptati in cadrul Romexpo, pavilioanele C4 si C5, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cluster , moblier

  Vezi toate comunicatele de presa despre moblier

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul moblier.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la moblier. Informatiile despre moblier cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul moblier, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la moblier, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.