Aria Urbana aduce “revolutia spirituala” la INSPIRED

BUCURESTI - 18 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Dupa Stufstock, Peninsula si FanFest, trupa brasoveana Aria Urbana canta la INSPIRED!

Miercuri, 3 decembrie, la Trattoria il Calcio Atheneu, de la ora 22, dupa ce castigatorii Concursului National de Idei Inspired 2008 vor fi premiati de profesionistii din moda, fotografie si arhitectura, “actorii fanteziei” din formatia Aria Urbana vor aduce “revolutia spirituala” in randul tinerilor.

Fie ca e drum&bass, break-beat, trip-hop sau dub, cei patru membri Aria Urbana cu background in muzica rock si hip-hop combina in performance-ul lor influente etnice, instrumente exotice, poezie si zgomot. „Piesa Doruri e difuzata la Radio Guerrilla in heavy rotation, a fost number one in Top Show”, declara Ada Leonte, PR Manager la Radio Guerila.

Concursul naţional de idei INSPIRED 2008 a fost lansat pe 1 octombrie, cand temele celor trei sectiuni ale competitiei (Fashion Design, Fashion Photo si Commercial Architecture) au fost anuntate online, pe pagina oficiala www.concurs-inspired.ro.

Pana in 20 noiembrie, tinerii isi pot inscrie si preda lucrarile, tot online. Juriul, format din membri de elita ai domeniilor-tema si din castigatorii din 2007 ai fiecarei sectiuni, va folosi aceeasi platforma online pentru notarea lucrarilor, in conditii de maxima confidentialitate, in perioada 20 – 27 noiembrie 2008.

Evenimentul de premiere din 3 decembrie va fi un prilej de intalnire a tinerilor aspiranti cu profesionistii din moda, fotografie si arhitectura. Printre cei care vor participa la evenimentul INSPIRED din Bucuresti special pentru confirmarea castigatorilor se numara designerii Adrian Oianu si Olah Gyarfas, criticul de moda Ovidiu Buta, lect. univ. Elena Basso-Stanescu, fotografii Cosmin Gogu si Gabi Hirit, prof. dr. arh. decan Virgiliu Onofrei, arh. Bruno Andresoiu.

Modern Media Group este o editura de reviste de specialitate si organizator al concursului online de idei INSPIRED.

Masina oficiala INSPIRED 2008: FIAT500

Sponsori INSPIRED 2008: Wella, LG, Coats, Dornbracht, Luxemburger-Team

Parteneri INSPIRED 2008: Debenhams, Bang&Olufsen, Apple, Brother, Visual Candy, Gemini CAD Systems, IED, Irina Schrotter, Nichi Fashion, Sonoma, Guetermann, GTZ, Anaid Art Gallery, Museo Cafe

Parteneri media INSPIRED 2008: AdEvolution, Igloo, Constructiv, Fashion and Beauty, StudentMax, PhotoMagazine, Styler, Dialog Textil, Casia, Tabu, Elevate, Oops, Republik, J’adore, 24-FUN, Omagiu, ArboMedia, Cotidianul

Sustinut de Radio Guerrilla

Despre MODERN MEDIA GROUP S.R.L.

Modern Media Group este o editura de reviste de specialitate, destinate industriei textile si de confectii din Romania (Dialog Textil, Ghid Textil, Infomoda) si industriei constructiilor (Constructiv). Compania, infiintata in 1994, este furnizor de studii de piata si baze de date pentru cele doua industrii. Din 2007, Modern Media Group organizeaza concursul de idei Inspired.
Valentina Aldescu
PR Officer INSPIRED

E-mail: valentina punct aldescu at mmg punct ro
Tel: plus patru zero 722 109 600