möller's    

Comunicate de presa si evenimente pe tema möller's

 • möller's. Lansarea în România a unui produs cu tradiţie şi o istorie de 160 de ani - Möller’s Cod Liver Oil Omega-3

  möller's

  Bucuresti - 14 October 2014

  Comunicat de PHARMABRANDS

  ... ller’s Cod Liver Oil Omega-3. Ambasadorul Norvegiei în România, Doamna Tove Bruvik Westberg, prezentă la lansare, a declarat: ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: möller's , cod liver oil , ulei de ficat de cod , pharmabrands

  Vezi toate comunicatele de presa despre möller's

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul möller's.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la möller's. Informatiile despre möller's cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul möller's, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la möller's, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.