momentos    

Comunicate de presa si evenimente pe tema momentos

 • momentos. Beach Volley Champions - turneu intre campioni sustinut de campioni!

  momentos

  Mamaia, Constanta - 23 July 2013

  Comunicat de NYX Cross Gtafix

  Beach Volley Champions, primul turneu national de volei pe plaja din acest an din statiunea Mamaia , sustinut de Federatia Romana de Volei , se va desfasura in perioada 23 -27 iulie pe plaja LUV din Mamaia cu sprijinul Lafarge Romania si COS ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: mamaia , campionat , plaja , volei , momentos , lafarge , cosmote , federatia romana de volei

  Vezi toate comunicatele de presa despre momentos

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul momentos.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la momentos. Informatiile despre momentos cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul momentos, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la momentos, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.