Mos Craciun vine la Carrefour cu excursii la Eurodisneyland Paris si peste 11.300 de alte cadouri!

BUCURESTI - 17 decembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

In preajma Sarbatorilor de sfarsit de an, Carrefour a pregatit o surpriza tuturor elevilor talentati din clasele I – VIII de la scolile bucurestene: sansa de a castiga peste 11.300 de premii oferite de Carrefour in cooperare cu: Masterfoods, Alix Avien, Kodak - MTIL ROM, Interbrands Gillette, Colgate Palmolive, Beiersdorf, Astera Cosmetics, Loulis Group.

Mos Craciun vine la Carrefour cu excursii la  Eurodisneyland Paris si peste 11.300 de alte cadouri!

Marele premiu al concursului de desene - 2 excursii de un week-end, pentru castigatori si familiile lor, la Eurodisneyland din Paris.

Celelalte premii sunt:
Premiul II– 2 pachete informatice compuse din sistem Asus Premium DC, monitor 17’’ si imprimanta laser
Premiul III – 2 camere digitale Kodak Easy Share
Mentiuni – 30 seturi formate din aparat foto Kodak si 2 filme foto Kodak Gold.

Premiile pentru cele mai bune desene:
Clasele I-IV
15 mentiuni constand intr-un set Colgate si un cupon de magazin in valoare de 1.000.000 lei
Clasele V-VIII
7 mentiuni constand intr-un aparat foto Kodak, 2 filme Kodak Gold si un cupon de magazin in valoare de 1.000.000 lei.

Premii speciale de participare:
-240 de seturi Alix Avien
-120 de seturi Colgate
-10.920 de batoane Snickers

Concursul de desene Carrefour a fost impartit, ca de obicei, pe doua sectiuni. Pentru elevii din clasele I-IV am pregatit un concurs de colorat, pe machete special realizate, iar pentru cei din clasele V-VIII un concurs liber, avand ca tema Sarbatoarea Nasterii Domnului.
La concurs au participat 103.374 elevi de la 169 de scoli bucurestene, care au primit machete de colorat si planse pentru desen liber. Desenele au fost recuperate de la scoli si au fost afisate in hypermarketurile Carrefour Militari, Orhideea si Colentina incepand cu 1 decembrie 2004, unde vor ramane pe durata Sarbatorilor de Craciun, putand fi admirate de toti cei care vor trece pragul magazinelor noastre in aceasta perioada.

“Continuand traditia anilor trecuti, Mos Craciun de la Carrefour nu a uitat nici anul acesta de tinerele talente la desen. Astfel, s-a grabit sa vina in magazinele noastre din Bucuresti pentru a le oferi numeroase daruri minunate. Suntem bucurosi sa fim alaturi de copiii talentati si sa-i incurajam sa-si dezvolte aptitudinile”, spune Andreea Mihai, Marketing Manager Carrefour Romania.

Despre Momentum EMC

Concursul, inceput in urma cu sase editii, va continua in fiecare an la Bucuresti si la Brasov, de Paste si de Craciun.
Andreea Mihai, tel: 266.47.80/81

e-mail: amihai@carrefour.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/momentum-emc/mos-craciun-vine-la-carrefour-cu-excursii-la-eurodisneyland-paris-si-peste-11-300-de-alte-cadouri