mondi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema mondi

 • mondi. NAUTILUS® SuperWhite – hârtie 100% reciclată, calitate premium

  mondi

  Bucuresti - 27 May 2013

  Comunicat de Vlamir Impex S.R.L.

  Au trecut zilele în care puteai spune dintr-o privire dacă o hârtie era sau nu reciclată. În sfârşit, poţi arăta preocuparea faţă de mediul înconjurător fără să fie prea evident din aspectul hârtiei utilizate. În definitiv, NAUTILUS ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: hartie , vlamir , mondi , hartie reciclata

  Vezi toate comunicatele de presa despre mondi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul mondi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la mondi. Informatiile despre mondi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mondi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la mondi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.