Poze Monografie penala

  • Valeriu Todirașcu

    Poza: Plangere penala la DNA impotriva deturnarii de catre Guvern a fondurilor de malpraxis

  • Valeriu Todirascu

    Poza: Plangere penala depusa la DNA impotriva functionarilor ASF pentru abuz in serviciu privind despagubirile din fondurile de malpraxis

  • Dezbatere - Modificari ale Codului de Procedura Penala

    Poza: Dezbatere - Modificari ale Codului de Procedura Penala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul monografie penala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la monografie penala. Pozele pe tema monografie penala cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul monografie penala, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la monografie penala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la monografie penala.