Mostra comerciala

Definitie Mostra comerciala

Proba, produs miniatural sau o cantitate mica dintr-un produs nou, deseori o oferta speciala/promotionala, pusa gratuit la dispozitia consumatorilor potentiali, in cadrul unor demonstratii pe viu (in magazin, la domiciliu), prin marketing direct, cu prilejul unei expozitii comerciale, on-pack sau sub forma unui cadou oferit prin posta (engl. - free-in-the mail premium) etc, menita sa convinga consumatorul sa testeze, sa cunoasca mai bine si sa cumpere noul produs. Constituie un excelent mijloc de facilitare a cunoasterii unui produs nou si de inlaturare a retinerilor consumatorilor privind cumpararea acestuia. Trebuie sa prezinte aceeasi calitate cu cea a produsului comercializat si un ambalaj cat mai apropiat cu putinta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Mostra comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Mostra comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Mostra comerciala. Definitiile termenilor despre Mostra comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Mostra comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Mostra comerciala.