MVcom lanseaza prima sa campanie online

BUCURESTI - 16 iunie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Motion Vision Communication (www.mvcom.ro) a demarat in luna iunie prima campanie online pentru promovarea serviciului de outdoor-mobil MVcom-MAXI. Campania este centrata pe promovarea unui clip viral, a unui video ad si a unui banner online, toate avand in comun aceleasi personaje: 2 panouri publicitare care dialogheaza.

“Ideea initiala a fost sa facem un spoof dupa campania Honda Element, pana la urma ne-am gandit sa nu ducem asocierea prea departe, asa ca am ajuns la inlocuirea animalutelor cu panouri publicitare. Mai exact, unul chiar seamana cu panourile MVcom. Din dialogul celor doua panouri reiese intotdeauna ca e muuuult mai bine sa fii un panou mobil decat unul static, pe care se aseaza pasari ciudate si care iese foarte rar la bere”, declara Marian Costache, Managing Partner al Motion Vision Communication.

“Bannerele online au o componenta neconventionala, asa cum am vrea sa fie MVcom perceputa in piata. Ele incearca sa interactioneze cu celelalte bannere din paginile in care sunt expuse, dar … nici un raspuns. Prin aceasta campanie am vrut sa punem accentul pe mobilitatea serviciului MVcom-MAXI, si pe faptul ca outdoor-ul mobil chiar poate sa ajunga in locuri “nepermise” panourilor obisnuite. Datorita posibilitatilor multiple de echipare, optional panourilor noastre li se pot adauga, dupa caz, servere bluetooth, difuzoare de aroma tematica si bineinteles instalatii de sonorizare. Acestea fac comunicarea mult mai interactiva si de ce nu, mesajul cu adevarat memorabil” a mai declarat Costache.

Productia campaniei a fost realizata de o echipa de freelanceri din industria de online, iar partea de media va fi coordonata de Andreea Pali, General Manager MVcom. Campania se va derula timp de trei saptamani pe site-urile trustului Realitatea-Catavencu: www.catavencu.ro, www.cotidianul.ro, www.24fun.ro, www.iqads.ro, www.standard.ro, www.antreprenor.net, www.moneychannel.ro, www.realitatea.net.

In prezent MVcom lucreaza la a doua campanie online, care va promova un alt suport, MVcom-Show, urmand ca pana in toamna sa lanseze campanii online si pentru alte servicii ale companiei: MVcom-Scent, MVcom-Bluetooth si MVcom-Velo.

Motion Vision Communication este compania specializata in furnizarea de solutii tehnice neconventionale de publicitate, operand in acest sens mai multe nise dintre care amintim, outdoor-ul mobil auto si velo, publicitatea vizual-olfactiva, vizual-tactila, marketingul de proximitate via Bluetooth, etc.. Toate aceste nise sunt securizate in favoarea companiei cu ajutorul a peste 15 brevete de inventie.

Despre Motion Vision Communication

Viralul poate fi urmarit pe: http://www.youtube.com/watch?v=XrVABraLLpU
Blogul MVcom poate fi citit la adresa www.weinvent.ro

Motion Vision Communication