Motocileta    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Motocileta

 • Motocileta. Z1000 model 2012

  Motocileta

  Bucuresti - 2 May 2012

  Comunicat de United Motors International S.R.L.

  Anul acesta se implinesc 40 de ani de la aparitia primului Z de la Kawasaki . Cu performante similare cu ale italiencelor dar cu un pret mult mai apropiat de buzunarul muritorului de rand, noul Z1000 continua Saga unui nume la fel de celebru ca Sp ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: moto , motociclete , kawasaki , unitedmotors , z750 , z1000 , z1000sx , ninja , motocileta

  Vezi toate comunicatele de presa despre Motocileta

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Motocileta.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Motocileta. Informatiile despre Motocileta cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Motocileta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Motocileta, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.