Evenimentul La Broaste, din 28 mai, se va reprograma!

BUCURESTI - 27 mai 2016

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Social, Sport

Echipa Riders Club va anunta, cu parere de rau, ca evenimentul La Broaste, care urma sa se desfasoare sambata, 28 mai 2016, in padurea Caldarusani se va reprograma.
Decizia echipei de organizare a avut la baza mai multi factori importanti pentru desfasurarea evenimentului in conditii de siguranta si intr-un mod placut pentru participanti, atat adulti cat si copii.

Evenimentul La Broaste, din 28 mai, se va reprograma!

Astfel, in urma ploii care a cazut in noaptea de joi spre vineri si care a fost abundenta in zona Sitaru – Caldarusani, traseul de concurs a fost puternic afectat. In conditiile in care peste 1.000 de rideri si-au anuntat prezenta la start, iar vremea este in continuare instabila, practicabilitatea traseului este compromisa. Desi echipa tehnica a facut in ultimele zile lucrari de amenajare suplimentare, pentru a putea devia fluxul de ciclisti catre zone mai putin afectate de noroi, in acest moment, chiar si acestea sunt foarte greu de parcurs pe bicicleta.

Totodata, drumurile utilizate pentru acces in cazul interventiilor de urgenta au fost destul de mult afectate si prezinta riscul ca masinile sa ramana impotmolite si sa nu poata acorda primul ajutor.

Zona de start, incare are loc desfasurarea de forte a organizatorilor si partenerilor competitiei si in care se ofera servicii pe durata evenimentului tuturor participantilor dar si insotitorilor acestora, este plina de balti ceea ce face imposibila amenajarea, dar si o petrecere placuta a timpului liber in natura. In aceeasi situatie se prezinta si zona dedicata parcarii care urma sa ofere spatiu pentru stationarea a 600-800 de vehicule.

Luand in considerare faptul ca evenimentul La Broaste se adreseaza unui numar mare de ciclisti, cu abilitati si echipamente diferite, pentru siguranta tuturor participantilor, mari si mici, cat si pentru oferirea unor experiente cat mai placute si echilibrate, consideram ca decizia de amanare a competitiei se justifica din toate punctele de vedere.

Evenimentul La Broaste va fi reprogramat pentru o data ce va fi anuntata in scurt timp pe www.ridersclub.ro si care depinde de aprobarile si disponibilitatea tuturor partenerilor si sponsorilor implicati: asistenta medicala, comunicatii de urgenta, transport cu ajutorul camioanelor si logistica, servicii de catering, prezenta reprezentantilor sponsorilor, securitate, furnizori de apa, energie, salubritate, asistenta tehnica s.a.m.d.

Ridicarea pachetelor de concurs pentru La Broaste continua si astazi, 27 mai, la sediul MPG, intre orele 14:00 si 19:00. Participantii care s-au inscris in eveniment dar nu pot ajunge isi vor putea prelua pachetul competitional la o data ulterioara, inainte de a avea loc concursul si care va fi anuntata pe pagina oficiala Riders Club.

Va multumim pentru intelegere si continuam aventura Riders Club asa cum ne-am propus, cu experiente frumoase in natura, cu multa bucurie si buna dispozitie pentru toti participantii!

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 19 ani in domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/evenimentul-la-broaste-din-28-mai-se-va-reprograma