Platinum Mamaia - Cupa Vicomte A., invitatie la tenis si relaxare

BUCURESTI - 7 iulie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Sport

Live site

Peste 170 de iubitori ai sportului alb sunt asteptati la cea de a 6-a editie a evenimentului

La finalul lunii iulie, pasionatii de tenis sunt invitati la unul dintre cele mai frumoase turnee destinate amatorilor din Romania si pot profita de aceasta ocazie pentru a petrece si cateva zile de vacanta pe litoral.

Tenis Partener - Platinum Mamaia - Cupa Vicomte A.

Cea de a 6-a editie a turneului Platinum din Mamaia va avea loc in perioada 30 iulie – 2 august 2015, fiind coordonata de Circuitul Tenis Partener si organizata de Tenis Club IDU, unul dintre cele mai mari cluburi din tara. Va fi un weekend dedicat sportului alb si relaxarii la malul Marii Negre, iar participantii se vor putea bucura de beneficiile si premiile oferite de Vicomte A. Paris, partenerul oficial al acestui turneu, care vor consta atat in articole de imbracaminte, cat si in vouchere valorice. Evenimentul se va desfasura sub eticheta Platinum Mamaia - Cupa Vicomte A. si va include atat meciuri de tenis pentru aproape toate nivelurile de joc, cat si o serie de activitati conexe menite sa faca deliciul oricarui pasionat de sportul alb.

Turneul va lua startul joi, 30 iulie, fiind asteptati peste 170 de jucatori sa dea curs acestei invitatii la sport si distractie. Vor fi organizate meciuri pentru aproape toate nivelurile la masculin, respectiv intre 4 si 8, si nivelul 5 la feminin. Totodata,  juniorii de nivelul 5 vor avea parte de meciuri la simplu, iar la dublu se vor desfasura pentru cei incadrati la nivelurile 5, 6, 7 si 9.

Inscrierile la Platinum Mamaia - Cupa Vicomte A. se fac in perioada 13 - 26 iulie, iar evenimentul se prefigureaza a fi unul frumos si elegant pe care nu trebuie sa il rateze niciun jucator de tenis care se respecta.

La Platinum Mamaia - Cupa Vicomte A. se pot inscrie membrii Circuitului Tenis Partener, cel mai mare din Romania destinat amatorilor. Totodata, la meciurile destinate juniorilor pot participa si acei membrii care corespund nivelului si au varsta cuprinsa intre 11 si 15 ani.

In weekend, respectiv 1-2 august, tot la Tenis Club IDU din Mamaia se va organiza si traditionalul turneu din Circuitul Tenis10, destinat copiilor pasionati de sportul alb cu varstele cuprinse intre 4 si 10 ani.

Participantii vor avea ocazia sa se destinda in cadrul unor activitati conexe si savura cateva surprize placute pregatite de sponsori si parteneri: ora Head si ora Wilson, pe durata carora se vor putea testa mingi si rachete de tenis si afla noutati din domeniu, dar si descoperi cateva gadgeturi interesante; Player’s Party este o petrecere la care buna dispozitie e mereu prezenta si nimeni nu trebuie sa lipseasca de la aceasta; turneul de tenis de masa si turneul de darts sunt binevenite atat pentru jucatori, cat si pentru sustinatorii lor.

Vicomte A. Paris, partenerul oficial al evenimentului Platinum Mamaia dar si Platinum Bucuresti, este un sponsor cu traditie al competitiilor de inalta clasa din Europa. Vicomte A. Paris se adreseaza barbatilor, femeilor si copiilor si propune tinute ce acopera intreaga garderoba si va ajuta sa fiti mereu in trend. In Romania, tinutele Vicomte A. sunt disponibile in Promenada Mall din Bucuresti, la etajul unu, dar si online pe www.vicomte-a.eu.

Platinum Mamaia - Cupa Vicomte A. face parte din calendarul de evenimente al Circuitului Tenis Partener, coordonat de MPG si Fundatia PROAM Events, avand drept magazin oficial Tennis Warehouse Europe. Sponsorii oficiali ai evenimentului de pe litoral sunt Ciuc Radler, Wilson, Head, Rio-Bucovina, Abbara, Spearhead Systems si Grand Papa, alaturi de sponsorii iNES Group, iNES IPTV, Gustare Nevinovata, Persil si Golden Horse. Turneul de tenis este promovat cu ajutorul Kiss FM, radioul oficial al Tenis Partener, INGA Media, revista Plafar si Comunicatedepresa.ro, in calitate de parteneri media, si eJobs, campionul in recrutarea online din Romania. Partenerii media care sprijina evenimentul si ne ajuta sa va informam sunt: Sportnews.ro – pagina de sport a Libertatea.ro, Acasa.ro, Romania Pozitiva, Sportivity si Explore Medicine TV.

Mai multe detalii despre evenimentul Platinum Mamaia - Cupa Vicomte A. puteti gasi pe site-ul oficial al Tenis Partener: http://www.tenispartener.ro/ro/turneu/cupa-vicomte-a.---platinum-mamaia-27491.html.

Despre Circuitul Tenis Partener:

Proiectul Tenis Partener, aflat in al 7-lea an de existenta, este destinat tuturor jucatorilor de tenis amatori din Romania, fiind coordonat de MPG. Tenis Partener are o plaftorma online speciala dedicata membrilor sai - www.tenispartener.ro, utilizeaza 6 niveluri de performanta si are propriul sistem de clasamente de joc. Proiectul sportiv se deruleaza la nivel national si include peste 450 de turnee Silver, Gold si Platinum, care se desfasoara in 65 orase, in 100 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Varsta minima a jucatorilor este de 11 ani pentru juniori si 18 ani pentru adulti. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre Circuitul Tenis10:

Proiectul Tenis10 a fost creat in urma cu 6 ani pentru a atrage catre acest sport copiii cu varste intre 4 si 10 ani. Sistemul are o platforma online speciala – www.tenis10.ro si este format din competitii sportive organizate pe trei niveluri de joc, fiind adaptate atat rachetele, mingile cat si terenurile de joc la nivelul de dezvoltare fizica al copiilor pe categorii de varsta. ITF a catalogat acest proiect ca fiind “unul dintre cele mai bine coordonate si cele mai profesioniste programe pentru copii existente la nivel mondial, iar Tenis10 a fost nominalizat ca Finalist al European CSR Awards 2013! In prezent, copiii din toata tara pot participa la Circuitul Tenis10 care include 250 turnee, in 30 de orase, in 60 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/platinum-mamaia-cupa-vicomte-a-invitatie-la-tenis-si-relaxare