multichannel    

Comunicate de presa si evenimente pe tema multichannel

 • multichannel. Totem Communication – 10 ani de inovaţie în comunicarea dedicată industriei farmaceutice

  multichannel

  Bucuresti - 21 October 2013

  Comunicat de Totem Communication S.R.L.

  În luna octombrie 2013, compania Totem Communication împlineşte 10 ani de existenţă pe piaţa românească de marketing şi comunicare. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sanatate , medical , totem , multichannel , inside sales , farmaceutic

  Vezi toate comunicatele de presa despre multichannel

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul multichannel.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la multichannel. Informatiile despre multichannel cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul multichannel, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la multichannel, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.