Multichotomous Question

Definitie Multichotomous Question

Intrebare cu final inchis dintr-un chestionar de cercetare in marketing in care persoana intervievata trebuie sa aleaga intre doua sau mai multe alternative. Vezi Dichotomous Question (intrebari dihotomice).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Multichotomous Question? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Multichotomous Question.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Multichotomous Question. Definitiile termenilor despre Multichotomous Question cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Multichotomous Question, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Multichotomous Question.