multiconference    

Comunicate de presa si evenimente pe tema multiconference

 • multiconference. Evolio lansează primul serviciu de Videoconferinţă Cloud din România

  multiconference

  Bucuresti - 6 November 2012

  Comunicat de TELEVOICE GRUP S.R.L.

  Bucureşti, 6 noiembrie 2012 – Compania Televoice Grup lansează astăzi o platformă Cloud de comunicaţii unificate şi videoconferinta . Noutatea acestui sistem o constituie furnizarea de servicii profesioniste de videoconferinţă bazate pe ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: securitate , videoconferinta , cloud , evolio , criptare , multiconference

  Vezi toate comunicatele de presa despre multiconference

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul multiconference.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la multiconference. Informatiile despre multiconference cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul multiconference, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la multiconference, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.