Multidimensional Scaling

Definitie Multidimensional Scaling

Tehnica statistica cu variabile multiple care se preocupa de relatiile, diferentele, similitudinile, interactiunile si substitutiile dintre datele cu privire la comportamente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Multidimensional Scaling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Multidimensional Scaling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Multidimensional Scaling. Definitiile termenilor despre Multidimensional Scaling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Multidimensional Scaling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Multidimensional Scaling.