Multilevel Marketing

Definitie Multilevel Marketing

Forma de vanzare directa in care distribuitorii unui produs incearca sa localizeze si sa vanda un produs utilizatorilor finali sau altor persoane, care vor deveni distribuitori la randul lor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Multilevel Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Multilevel Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Multilevel Marketing. Definitiile termenilor despre Multilevel Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Multilevel Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Multilevel Marketing.