multimplicare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema multimplicare

 • multimplicare. Dmm Multimedia Consulting – media and more!

  multimplicare

  Bucuresti - 14 June 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Compania Dmm Consulting Group din Bucuresti va pune la dispozitie servicii profesionale de productie publicitara, multiplicare CD/DVD, personalizari muzicale, multiplicare industriala si blancuri. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: print , reviste , tiparire , brosuri , multimplicare

  Vezi toate comunicatele de presa despre multimplicare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul multimplicare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la multimplicare. Informatiile despre multimplicare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul multimplicare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la multimplicare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.