Multiple Channel System

Definitie Multiple Channel System

Folosirea mai multor canale de distributie pentru a vinde un produs, de exemplu posta directa, canal direct catre retailerii importantim prin distribuitori catre micii retaileri etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Multiple Channel System? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Multiple Channel System.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Multiple Channel System. Definitiile termenilor despre Multiple Channel System cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Multiple Channel System, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Multiple Channel System.