Multiple Exchanges

Definitie Multiple Exchanges

Termen folosit in marketingul non-profit cu referire la faptul ca organizatiile non-profit au de-a face cu primirea fondurilor de la donori si cu alocarea acestora clientilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Multiple Exchanges? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Multiple Exchanges.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Multiple Exchanges. Definitiile termenilor despre Multiple Exchanges cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Multiple Exchanges, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Multiple Exchanges.