Multiple Publics

Definitie Multiple Publics

Termen folosit in marketingul non-profit cu referire la faptul ca organizatiile non-profit trebuie sa se promoveze donorilor si clentilor sai fiecare target necesita o abordare diferita de marketing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Multiple Publics? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Multiple Publics.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Multiple Publics. Definitiile termenilor despre Multiple Publics cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Multiple Publics, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Multiple Publics.